HABERLER
YOĞUN PROGRAM YOĞUN KATILIM
1 Mart 2016

YOĞUN PROGRAM YOĞUN KATILIM

Westfalenhallen’de gerçekleştirilmekte olan etkinliklerin ilk gününe yoğun katılım yaşandı. Etkinliklerin açılış programında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sireau, Devlet eski bakanları Faruk Nafiz Özak ve İmdat Sütlüoğlu, Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora ve Haluk Pekşen,Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Essen Trabzon Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa, Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk,Trabzon Vafı Başkanı Bilgin Aygül, Avrupa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih Altınışık, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TTB Başkanı Şükrü Güngör Köeloğlu, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzon ve İstanbul’un ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, iş, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri ile Avrupa’daki Trabzonlular başta olmak üzere gurbetçi Türkler ve yabancı katılımcılar hazır bulundu.

Dortmund’da gerçekleştirilmekte olan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin a programında protokol konuşmalarının ardından Avrasya Üniversitesi Karadeniz’in UşaklarıKolbastı Ekibi sahne aldı. Kolbastı gösterisinin ardından defile, halkoyunları gösterisi ve mehteran gösterisi gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kanuni Mehteran Takımı’nın konseri salonda coşku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Gece, Feluka ve Yusuf Güney konseriyle tamamlandı.

Trabzon Muhtarlar federasyonu Bekir Aktürk yapılan etkinliklerinin çoğunu takip eti. Trabzon Belediyesinin sosyal ve kültürel projelerinde adeta ile hayat veren projeleri hayata geçiren Şevket Çelik ve ekibi bu kez Trabzon Büyükşehir belediyesinin Dortmundaki etkinlikleride sosyal açıdan yapılan her çalışmanın mimarlarından oldular. Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir aktürkle güzel bir ekip oluşturan Trabzon Büyükşehir belediyesi ve ortahisar belediyesi ekipleri boş zamanlarında şehri gezme fırsatı elde ettiler

 
 
 
Etiketler:
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
GENÇ BAŞKAN'DAN ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZLA YEMEK PROGRAMI
ULAŞTIRMA BAKANIMIZIN BÜYÜK TRABZON TOPLANTISI
ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANA HEDİYE
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET METİN GENÇ'İN FEDERASYONUMUZA ZİYARETİ
MUHTARLARIMIZLA YENİ YÜZYILA ADIM ADIM
BEŞİKDÜZÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
ARSİN İLÇESİ İSTİŞARE TOPLANTISI
     FEDERASYONUMUZUN EN SON YAPTIĞI TOPLANTIDA ALDIĞI KARARLA  İLÇELERİMİZDE YAPACAĞIMI
FEDERASYONDA İLÇELERLE İSTİŞARE
                  18 İLÇEMİZ KAPSAMINDA, İLÇE DERNEK BAŞKANLARIMIZIN KATILIMI İLE
ULAŞTIRMA BAKANIMIZ İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLARLA BULUŞTU
    ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ AYRICA AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI SAYIN ADİL KARAİSMA
ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA 8. İFTAR BULUŞMASI
Adres
: Gülbaharhatun mah.mumcular sok.No:33/B Ezine apt.
Telefon
: 0462-541 41 41
Faks
: 0462-541 41 41
GSM
: Başkan-0532 411 19 97