HABERLER
BÜYÜKŞEHİRLERDE VE İLÇELERDE MUHTARLAR DAİRE BAŞKANLIĞI VE MÜDÜRLÜKLERİ KURULMASI İŞLEV HALE GELMESİ KAÇINILMAZ OLDU
23 Şubat 2016

 

Trabzon Muhtarlar federasyonu geleneksel hale getirdiği muhtarlarımızla buluşuyoruz adlı iştişare toplantılarının bugunki adımı Of ilçesinde idi.
OF MUHTARLARI TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞEREK FEDERASYONA DESTEK VERECEK
Of belediye kültür salonunda gercekleşen toplantıya of kaymakamı Eren Aslan, of belediye başkanı Salim Salih sarıalioğlu, Trabzon Muhtralar federeasyonu genel başkanı Bekir Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri Of muhtralar derneği başkanı ve 65 in üzerinde muhtar katıldı
KAYMAKAM ASLANDAN MUHTARLARA BİRLİK OLUN ÇAĞRISI
Of belediye kültür salonunda gercekleşen iştişare toplantısında Muhtarlara hitaben Ofun birere degerisiniz sorumluluğunuz çok fazla. bu konuda birlik ve beraberlik sizin tek felsefeniz olmalı. Başarılı olmak sitiyorsak tek yürek olmalıyız.dedi.
OF BELEDİYE BAŞKANI SARIALİOĞLUNDANDA FEDERASYON ÇATISI EN GÜZEL YER DEDİ
Of belediye başkanı Salim Salim Sarıalioğluda Muhtralarla biraraya geldiğimiz bu toplantıda görüyorumki Of un sorunlarıda çözüm önerilerdide bizim elimizde. yeterki birlikte karara alalım. Ofun yükü hepimizin omuzlarında sorumluluğunuz çok fazla . . muhtralar olarak of da bir çatı altında birleşin ondan sonrada Trabzonda Muhtralar federasyonu na destek olun göreceksizniki o zman başarı kendiğinden gelecek dedi.
TRABZON MUHTARLAR FEDERASYONU BAŞKANI BEKİR AKTÜRK
Trabzonuın of ilçesinde of belediyesi kültür salonunda Of muhtarları ve bürokrasisi ile bir araya gelen Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri of dan önemli mesajlar verdi. Aktürk konuşmasında "Muhtralarımnız toplumun yüzakıdır. Türkiyede 50249 muhtar görev yapmaktadır. Başlangıçta çok düşük olan Muhtar ödenekleriş b ugun itibariyle 1300 tl olmuştur. Bu bir süreçtir.. Muhtarlık camiası bgunlere kolay gelmedi. Biz hizmet için mahhalemizde ilçemizde ilimizde ve ülkemizde çalışacağız2013 de Türkiye muhtarlar konfederasyonunu kurduk. 81 vilayetin 76 ilinde varız. Evet cumhurbaşknımzı Muhtralarımızıı davet ediyor. Bu bellli çalışmalar sonunda bu hale geldi. 240 dernek ve 11 federasyon ile faliye göteriyoruz. Biizm Trabzon olarak sorumluıluğumuz daha fazla. eğer Trabzon Türkiyenin temel taşlarından biridir. Bu nedir bizim duruşumuzdan , hizmete bağlılığımızdan.Trabzonda Huzur varsa Türkiyede huzur vardır.. Trabzon Türkiyenin temel taşlarından birdir. . Türkiyenin Mozaiğidir.Biz muhtralar halk ile devlet arasında bir kale değiliz . hlükleri kadro dahili,nde kurulaalk ile devlet arasında bir altın köprü vazifesi görmektedir. Edep ve adap çerçevesinde hizmetlerimize devam etmek düstürümüz olacaktır. Trabzon Büyükşehir belşediyesi de muhtralar daire başknmalığını i,şlev hale getirmelidir. Şu an ilçelerde içişleri bakanlığının genelgesine rağmen Muhtralıklar müdürlükleri kuruılamıyorsa bu düşündürücüdür. İçişleri bakanlığının 2015/8 nolu genelgesinde içişleri bakanı Efkan ala imzasıyla yayınlanan genelgede "Köy ve mahhale muhtarlıkları ülkemizde demeokrasinin gelişmesinde katkıda bulunurken yönetime katılımıda önemli amaçlarından biridir. Muhtaralarımızn kolay ve hızlı bir şekilde ulaşıp sorunlarını dile getirdiği en yakın yönetim kademeside olması itibariyle kamu hizmetlerini,n yürütülmesindeki rolu büyüktür. Muhtar talepleri içişleri bakanlığı sitemiz üzerinde www.muhtar.gov.tr ye yapğoılmaktadır . il düzeyinde valiler ve belediye başkanları sorumludur. ilçelerdede belediye başkanları tarafından görevlendirilen belediye başkan yardımcısı sisteme sorumlu personel olarak tanıtılacaktır. il ve ilçelerde belediye meclisince norm kadro ilke ve standartlarına uygun olarak mevcut daire başkanlıklarının birinin bu genelgede iş ve işlemleri yürütmek üzere Muhtarlıklar daire başkanlıklşarı adıyla yeni,den yapılandırılmalıdır.İlçe belediyelerinde yine norm kadro ilke ve standartlarına uygun olarak müdürlüklerden birinin bu genelgedeki iş ve işlemleri yürütmek üzere Muhtarlıklar müdürlü
ğü adıyla yeniden yapılandırılmalıdır dedi.

 
Etiketler:
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
GENÇ BAŞKAN'DAN ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZLA YEMEK PROGRAMI
ULAŞTIRMA BAKANIMIZIN BÜYÜK TRABZON TOPLANTISI
ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANA HEDİYE
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET METİN GENÇ'İN FEDERASYONUMUZA ZİYARETİ
MUHTARLARIMIZLA YENİ YÜZYILA ADIM ADIM
BEŞİKDÜZÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
ARSİN İLÇESİ İSTİŞARE TOPLANTISI
     FEDERASYONUMUZUN EN SON YAPTIĞI TOPLANTIDA ALDIĞI KARARLA  İLÇELERİMİZDE YAPACAĞIMI
FEDERASYONDA İLÇELERLE İSTİŞARE
                  18 İLÇEMİZ KAPSAMINDA, İLÇE DERNEK BAŞKANLARIMIZIN KATILIMI İLE
ULAŞTIRMA BAKANIMIZ İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLARLA BULUŞTU
    ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ AYRICA AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI SAYIN ADİL KARAİSMA
ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA 8. İFTAR BULUŞMASI
Adres
: Gülbaharhatun mah.mumcular sok.No:33/B Ezine apt.
Telefon
: 0462-541 41 41
Faks
: 0462-541 41 41
GSM
: Başkan-0532 411 19 97