HABERLER
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, yayınladığı yeni yıl mesajı
31 Aralık 2015

YENİ YIL MESAJIMIZ

 31 Ara 2015   
 
 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, yayınladığı yeni yıl mesajında 2015 yılının sevinç ve üzüntüleri ile geride kaldığını belirterek, yeni yılda muhtar camiası adına güzel gelişmeler yaşanmasını dilediğini söyledi.

Akdeniz, yeni yıl mesajında şunları kaydetti; "Sevinç ve üzüntüleri ile 2015 yılını uğurlarken, muhtarlar camiası adına güzel gelişmelerin yaşandığına inanıyoruz. Bu yıl içinde, ‘’Muhtarlığın tarihi, bugünü, geleceği’’ konulu uluslararası sempozyum, ‘’Birlikte Yaşama Kültürü’’ konulu konferans, ‘’Kaleler Yerine Köprüler’’ isimli Macaristan yerel yönetimleri ile çalıştay, ‘’Kadın Muhtarlar Çalıştayı’’, ‘’Dostluk Köprüsü’’  yardım projesi, geçmişten günümüze muhtarlığı konu alan ‘’Mühür belgeseli’’, Muhtar Bilgi Sisteminin kurulması, ‘’Muhtarlar Günü’’ nün kabul edilmesi, Sivas, İstanbul, Erzurum, Hatay, Ordu, Malatya, Osmancık  ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere istişare toplantıları, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun çalışma  faaliyetleri olarak gerçekleştirmiş olduğu projelerdir. İnanıyoruz ki, 2016 yılında konfederasyonumuz daha  birçok projeye imza atacaktır’’ dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, 2016 yılının, tüm sorunların giderildiği,  barışın ortamının tesis edildiği,  muhtarların yönetime daha etkin katılımının sağlandığı bir yıl olmasını dilediğini ifade etti.

Akdeniz, söyle devam etti: ’’Ülkemizdeki huzur ve barışın tesis edilmesi, bu topraklarda kardeşliğin devam etmesi en büyük arzumuzdur. Ne 80’li yıllara geri dönmek, ne 90’lı yılları tekrar yaşamak ülkemize hiç birşey kazandırmayacaktır. Her türlü sorunun, diyalog ve hoşgörü içinde aşılabileceğini her defasında göstermiş olan bu toprakların insanı, inanıyorum ki; bu şiddet sarmalından da bir an önce çıkacaktır. Çözüm yeri her zaman milletin meclisi olmalıdır. Yeni yılda daha özgürlükçü, daha demokratik, ortak aklı esas alan ve geniş toplumsal mutabakatın sağlandığı bir Anayasa’ya kavuşmak en büyük temennimizdir. 2016, tüm sorunlarımızın aşıldığı, fikirlerin çatıştığı değil, fikirlerin yarıştığı ve ortak akılda buluştuğu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2016 yılının saygıdeğer milletimize, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunun değerli yöneticilerine, tüm muhtar camiasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyoruz’’ dedi.

 
 
Öğeyi Oyla
(3 oy)

 - See more at: http://muhtarlarkonfederasyonu.org/bizden-haberler/yeni-yil-mesajimiz.html#sthash.qYmHb8JH.dpuf

 
Etiketler:
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
GENÇ BAŞKAN'DAN ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZLA YEMEK PROGRAMI
ULAŞTIRMA BAKANIMIZIN BÜYÜK TRABZON TOPLANTISI
ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANA HEDİYE
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET METİN GENÇ'İN FEDERASYONUMUZA ZİYARETİ
MUHTARLARIMIZLA YENİ YÜZYILA ADIM ADIM
BEŞİKDÜZÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
ARSİN İLÇESİ İSTİŞARE TOPLANTISI
     FEDERASYONUMUZUN EN SON YAPTIĞI TOPLANTIDA ALDIĞI KARARLA  İLÇELERİMİZDE YAPACAĞIMI
FEDERASYONDA İLÇELERLE İSTİŞARE
                  18 İLÇEMİZ KAPSAMINDA, İLÇE DERNEK BAŞKANLARIMIZIN KATILIMI İLE
ULAŞTIRMA BAKANIMIZ İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLARLA BULUŞTU
    ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ AYRICA AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI SAYIN ADİL KARAİSMA
ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA 8. İFTAR BULUŞMASI
Adres
: Gülbaharhatun mah.mumcular sok.No:33/B Ezine apt.
Telefon
: 0462-541 41 41
Faks
: 0462-541 41 41
GSM
: Başkan-0532 411 19 97