HABERLER
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na federasyon adına teşekkür plaketi takdim etti.
15 Aralık 2015

18 İLÇEYE DE İBRAHİM SAĞIROĞLU GİBİ BAŞKAN LAZIM

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk’ten Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na övgü dolu sözler…

Trabzon Muhtarlar Federasyonu aylık istişare toplantısını Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun davetlisi olarak Yomra’da gerçekleştirdi. Yomra’da ki Kebapçım Restoran’da gerçekleştirilen istişare toplantısına Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Avni Adanur, Başkan Yardımcısı Cevdet Binay, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve federasyon üyesi muhtarlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na övgüler yağdırarak, “Trabzon’umuzda 18 ilçeye de İbrahim Sağıroğlu gibi başkanlar lazım. Bizlere bakış açısı çok farklı. Bütün hizmetlerini muhtarlarımız üzerinden gerçekleştiriyor. Başkanımız Yomra için büyük şans. Camiam adına kendilerine ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Sizler halkımızın birinci temsilcilerisiniz. Çok önemli bir görev içerisindesiniz. Bizleri belediye başkanı olarak seçen irade ne kadar değerli ise sizleri muhtar olarak seçen irade de o kadar değerlidir. Bu demokrasinin tezahürüdür. Sadece sıfatlarımız farklıdır. Hatta Başbakan’ı seçen irade ile sizi seçen irade aynıdır. Hatta sizin başka bir unvanınız daha vardır. Cumhurbaşkanından sonra devleti temsil eden Valiyle birlikte sizler de devleti temsil ediyorsunuz. Bizim için çok değerlisiniz. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki 12 yıldır benim hem telefonum, hem de makam kapım muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bu geçen süre zarfında koordineli bir şekilde istişareler yaparak çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonrada bu şekilde devam edecek. Birlikte hem Yomra’mıza hem Trabzon’umuza güzel hizmetler yapacağımıza inancımız tam. Durmak yok yola devam” dedi. Konuşmaların ardından Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na federasyon adına teşekkür plaketi takdim etti.

 
Etiketler:
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
GENÇ BAŞKAN'DAN ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZLA YEMEK PROGRAMI
ULAŞTIRMA BAKANIMIZIN BÜYÜK TRABZON TOPLANTISI
ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANA HEDİYE
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET METİN GENÇ'İN FEDERASYONUMUZA ZİYARETİ
MUHTARLARIMIZLA YENİ YÜZYILA ADIM ADIM
BEŞİKDÜZÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
ARSİN İLÇESİ İSTİŞARE TOPLANTISI
     FEDERASYONUMUZUN EN SON YAPTIĞI TOPLANTIDA ALDIĞI KARARLA  İLÇELERİMİZDE YAPACAĞIMI
FEDERASYONDA İLÇELERLE İSTİŞARE
                  18 İLÇEMİZ KAPSAMINDA, İLÇE DERNEK BAŞKANLARIMIZIN KATILIMI İLE
ULAŞTIRMA BAKANIMIZ İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLARLA BULUŞTU
    ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ AYRICA AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI SAYIN ADİL KARAİSMA
ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA 8. İFTAR BULUŞMASI
Adres
: Gülbaharhatun mah.mumcular sok.No:33/B Ezine apt.
Telefon
: 0462-541 41 41
Faks
: 0462-541 41 41
GSM
: Başkan-0532 411 19 97